Over ons

Over ons

Welkom bij Safety First Brandbeveiliging! Wij zijn een REOB erkend onderhoudsbedrijf dat in 2013 is opgericht en gevestigd is in Nuenen. Onze missie is het verzorgen van het jaarlijks controle onderhoud van blusmiddelen, noodverlichtingen en Preventie middelen om zo te zorgen voor een veilige woon- en werkomgeving voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Eerlijk, duurzaam en persoonlijk

Bij Safety First Brandbeveiliging geloven wij in eerlijk, duurzaam en persoonlijk zaken doen. Wij hechten veel waarde aan heldere communicatie en streven naar een langdurige relatie met zowel onze leveranciers als klanten.

Als klein en flexibel bedrijf kunnen wij u de persoonlijke aandacht bieden die door onze klanten als zeer prettig wordt ervaren. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften, en denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen Safety First Brandbeveiliging. Dit betekent niet alleen dat wij gebruik maken van hoogwaardige materialen voor onze diensten, maar ook dat wij waarde hechten aan het aangaan van duurzame relaties. Vertrouwen staat bij ons centraal.

Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze leveranciers, waarbij wij kiezen voor betrouwbare partners die dezelfde normen en waarden delen als wij. Op deze manier kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Onze doelgroep

Onze website is bedoeld voor bezoekers die op zoek zijn naar professionele brandbeveiliging en onderhoudsdiensten. Of u nu een particuliere klant bent die uw woning wil beveiligen, of een zakelijke klant die verantwoordelijk is voor de veiligheid binnen een bedrijfspand, bij Safety First Brandbeveiliging bent u aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat elke situatie anders is en bieden daarom maatwerkoplossingen aan. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van brandbeveiliging.

Contacteer ons

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen en streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op uw bericht.

Safety First Brandbeveiliging: uw partner in brandbeveiliging en onderhoud!

Onze Missie

Is Persoonlijk klantcontact, een eerlijk advies en landelijke service is de basis van ons REOB gecertificeerd  bedrijf. Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs! Wij spreken niet over (langdurige) contracten. Maar over langdurige samenwerkingen.

REOB

De afkorting REOB staat voor Regeling voor Erkenning van Onderhoudsbedrijven kleine Blusmiddelen. Wij zijn een REOB erkend onderhoudsbedrijf en in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. Controleer het certificaat via www.cibv.nl/erkende-bedrijven.

Overstapservice

Wij bieden onze klanten een gratis overstapservice aan. Als u wilt overstappen van uw huidige partij naar Safety First Brandbeveiliging dan zeggen wij uw huidige overeenkomst kosteloos op. Wij maken het graag voor u in orde.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren, denken met u mee en doen u graag een voorstel op maat.

Heeft u vragen of wilt u gewoon meer weten ?

Of wilt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen?

Of mail naar: info@safety1.nl

Of bel: 040 845 10 43