Over ons

Safety First Brandbeveiliging is opgericht in 2013 en is een REOB erkend onderhoudsbedrijf dat gevestigd is in Nuenen. Safety First Brandbeveiliging verzorgt het jaarlijks controle onderhoud van blusmiddelen, noodverlichtingen en Preventie middelen Wij werken aan een veilige woon en/of werkomgeving voor particuliere en zakelijke klanten.

Bij Safety First Brandbeveiliging geloven wij in eerlijk, duurzaam en persoonlijk zaken doen. Heldere communicatie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Omdat wij een klein en flexibel bedrijf zijn kunnen we u de persoonlijke aandacht bieden welke door onze klanten als zeer prettig wordt ervaren. Duurzaamheid zit niet enkel in de kwaliteit van de gebruikte materialen, maar zegt ook iets over de relaties die wij aangaan. Wij gaan voor een langdurige en open relatie met zowel onze leveranciers en klanten waarbij wij vertrouwen heel belangrijk vinden.

Onze Missie

Is Persoonlijk klantcontact, een eerlijk advies en landelijke service is de basis van ons REOB gecertificeerd  bedrijf. Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs! Wij spreken niet over (langdurige) contracten. Maar over langdurige samenwerkingen.

REOB

De afkorting REOB staat voor Regeling voor Erkenning van Onderhoudsbedrijven kleine Blusmiddelen. Wij zijn een REOB erkend onderhoudsbedrijf en in het bezit van het kwaliteitskeurmerk en certificaat. Controleer het certificaat via www.cibv.nl/erkende-bedrijven.

Overstapservice

Wij bieden onze klanten een gratis overstapservice aan. Als u wilt overstappen van uw huidige partij naar Safety First Brandbeveiliging dan zeggen wij uw huidige overeenkomst kosteloos op. Wij maken het graag voor u in orde.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren, denken met u mee en doen u graag een voorstel op maat.

Heeft u vragen of wilt u gewoon meer weten ?

Of wilt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen?

Of mail naar: info@safety1.nl

Of bel: 040 845 10 43 / 06 54 20 73 94 ( Bij calamiteiten )