Veiligheids Trainingen en Opleidingen

Veiligheid is ontzettend belangrijk, daar zijn we het allemaal wel over eens. Maar wat doe jij eigenlijk om ervoor te zorgen dat je altijd bent voorbereid op noodsituaties? Bij Safety First Brandbeveiliging begrijpen we hoe cruciaal het is om te weten hoe je moet handelen in geval van een brand, ongeval of andere risicovolle situaties. Daarom bieden wij een breed scala aan trainingen en opleidingen op het gebied van veiligheid.

Of je nu op zoek bent naar een Basiscursus BHV, een VCA-certificering, AED-training of EHBO-vaardigheden, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn volledig toegewijd om jou de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om snel en effectief te handelen wanneer dat nodig is.

Maar we gaan verder dan alleen de basisopleidingen. Bij Safety First Brandbeveiliging bieden we ook specialistische veiligheidstrainingen aan. Of je nu werkzaam bent in de bouwsector, de industriële sector of ergens anders waar specifieke risico’s bestaan, wij hebben de training die jouw personeel nodig heeft om zichzelf en anderen veilig te houden.

Waarom zou je genoegen nemen met minder als het gaat om veiligheid? Kies voor Safety First Brandbeveiliging en investeer in jouw gemoedsrust. Met onze trainingen ben jij altijd voorbereid op noodsituaties en kun je met vertrouwen reageren wanneer dat nodig is.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om een veiligere werkomgeving te creëren. Jouw veiligheid staat voorop!

Safety First Brandbeveiliging – voor al jouw veiligheidstrainingen en opleidingen.

Waarom is het raadzaam een BHV opleiding te volgen?

Organisaties zijn verplicht om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. De verhouding die vaak wordt aangehouden is één bedrijfshulpverlener op iedere tien medewerkers. Hoe groter de organisatie hoe meer bedrijfshulpverleners er dus moeten zijn.

Wanneer u in uw organisatie nog geen bedrijfshulpverleners hebt die u in kunt zetten bij calamiteiten, is het raadzaam uw werknemers deze training te laten volgen.

Hoe werkt een BHV cursus bij Safety First Brandbeveiliging

De training bij Safety First Brandbeveiliging bestaat o.a uit een  e-learning cursuspakket met online theorie-examen, gevolgd door een praktijk dag waarbij u het geleerde in de praktijk leert toe te passen. Dit maakt de praktijk dag leuker en ontspannen.

Daarnaast duurt de praktijk, omdat u geen theorie meer hoeft te doen, slechts één dag! De groepen zijn klein waardoor er alle aandacht is voor u en u genoeg gelegenheid krijgt om te oefenen.

Werkwijze en planning

Na inschrijving op uw cursus naar keuze, ontvangt u direct uw inlogcodes om te starten met de gekozen e-learning modules. U sluit deze af met een online eindtoets. Als u deze succesvol heeft doorlopen, bent u klaar voor de praktijkdag. Bij een BHV cursus moet denken aan het blussen van beginnende en verschillende branden, reanimatie met AED, eerste hulp en het toepassen van ontruimingstechnieken.

Bij 10 kandidaten of meer is het mogelijk dat Safety First uw BHV opleiding op uw locatie organiseert als een in-company training. Op uw eigen locatie kan gebruik worden gemaakt van een parkeerplaats of bedrijventerrein. Het voordeel is dat uw medewerkers dan niet hoeven te reizen. Kijk bij BHV In-company cursus voor meer informatie

Heeft u vragen of wilt u gewoon meer weten ?

Of wilt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen?

Of mail naar: info@safety1.nl

Of bel: 040 845 10 43