SAMEN WERKEN AAN VEILIGHEID

Veiligheids Trainingen en Opleidingen

Safety First Brandbeveiliging is de totaalleverancier van cursussen, opleidingen en trainingen op het gebied van veiligheid. Naast de algemenere BHV, VCA, AED en EHBO trainingen bieden wij ook een breed scala aan specialistische veiligheidstrainingen aan.

BHV certificaat halen? Een bedrijfshulpverlening cursus, ook wel BHV cursus genoemd, kan je volgen bij Safety First Brandbeveiliging Hierbij leer je de juiste hulp te verlenen bij gebeurtenissen die de veiligheid en of gezondheid van werknemers of andere aanwezigen bedreigen. Denk hierbij aan kleine brandjes blussen, ontruiming van een pand of noodhulpverlening bij ongevallen.

Voordelen bij het volgen van onze cursus aanbod 

  • Professionele docenten met praktijkervaring;
  • Snel van start door compleet aanbod standaard trainingen
  • Cursus op maat die aansluit op de werksituatie van de cursist;
  • Optimale begeleiding en advies van onze experts

Waarom is het raadzaam een BHV opleiding te volgen?

Organisaties zijn verplicht om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. De verhouding die vaak wordt aangehouden is één bedrijfshulpverlener op iedere tien medewerkers. Hoe groter de organisatie hoe meer bedrijfshulpverleners er dus moeten zijn.

Wanneer u in uw organisatie nog geen bedrijfshulpverleners hebt die u in kunt zetten bij calamiteiten, is het raadzaam uw werknemers deze training te laten volgen.

Hoe werkt een BHV cursus bij Safety First Brandbeveiliging

De training bij Safety First Brandbeveiliging bestaat o.a uit een  e-learning cursuspakket met online theorie-examen, gevolgd door een praktijk dag waarbij u het geleerde in de praktijk leert toe te passen. Dit maakt de praktijk dag leuker en ontspannen.

Daarnaast duurt de praktijk, omdat u geen theorie meer hoeft te doen, slechts één dag! De groepen zijn klein waardoor er alle aandacht is voor u en u genoeg gelegenheid krijgt om te oefenen.

Werkwijze en planning

Na inschrijving op uw cursus naar keuze, ontvangt u direct uw inlogcodes om te starten met de gekozen e-learning modules. U sluit deze af met een online eindtoets. Als u deze succesvol heeft doorlopen, bent u klaar voor de praktijkdag. Bij een BHV cursus moet denken aan het blussen van beginnende en verschillende branden, reanimatie met AED, eerste hulp en het toepassen van ontruimingstechnieken.

Bij 10 kandidaten of meer is het mogelijk dat Safety First uw BHV opleiding op uw locatie organiseert als een in-company training. Op uw eigen locatie kan gebruik worden gemaakt van een parkeerplaats of bedrijventerrein. Het voordeel is dat uw medewerkers dan niet hoeven te reizen. Kijk bij BHV In-company cursus voor meer informatie

Heeft u vragen of wilt u gewoon meer weten ?

Of wilt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen?

Of mail naar: info@safety1.nl

Of bel: 040 845 10 43 / 06 54 20 73 94 ( Bij calamiteiten )