Opleidingen en Trainingen

Safety First Brandbeveiliging verzorgt  opleidingen en trainingen op het gebied van veiligheid.

Deze opleidingen en trainingen zijn zowel gericht op individuen, teams en bedrijven. Daarnaast bieden wij trainingen aan op een breed terrein van

VCA,VCA-VOl, BHV, EHBO, EHBDD , Reanimatie, Stop de bloeding red een leven.

Wanneer is het raadzaam een BHV opleiding te volgen?

Organisaties zijn verplicht om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. De verhouding die vaak wordt aangehouden is één bedrijfshulpverlener op iedere tien medewerkers. Hoe groter de organisatie hoe meer bedrijfshulpverleners er dus moeten zijn.

Wanneer u in uw organisatie nog geen bedrijfshulpverleners hebt die u in kunt zetten bij calamiteiten, is het raadzaam uw werknemers deze training te laten volgen.

Hoe werkt een BHV cursus bij Safety First Brandbeveiliging

De BHV cursus bij Safety First Brandbeveiliging bestaat o.a uit een BHV e-learning cursuspakket met online theorie-examen, gevolgd door een praktijk dag waarbij u het geleerde in de praktijk leert toe te passen. Dit maakt de praktijk dag leuker en ontspannen.

Daarnaast duurt de praktijk, omdat u geen theorie meer hoeft te doen, slechts één dag! De groepen zijn klein waardoor er alle aandacht is voor u en u genoeg gelegenheid krijgt om te oefenen.

Cursussen

De cursussen die zo gevolgd kunnen worden:

  • BHV basis
  • BHV herhaling
  • EHBO
  • Kinder EHBO
  • EHBDD
  • Stop de bloeding red een leven
  • Reanimatie cursus ( met AED )
  • VCA
  • VCA-Vol

Voor alle cursuspakketten zijn zowel basiscursussen als herhalingscursussen
beschikbaar.

Werkwijze en planning

Na inschrijving op uw cursus naar keuze, ontvangt u direct uw inlogcodes om te starten met de gekozen e-learning modules. U sluit deze af met een online eindtoets. Als u deze succesvol heeft doorlopen, bent u klaar voor de praktijkdag. Bij een BHV cursus moet denken aan het blussen van beginnende en verschillende branden, reanimatie met AED, eerste hulp en het toepassen van ontruimingstechnieken.

Bij 10 kandidaten of meer is het mogelijk dat Safety First uw BHV opleiding op uw locatie organiseert als een in-company training. Op uw eigen locatie kan gebruik worden gemaakt van een parkeerplaats of bedrijventerrein. Het voordeel is dat uw medewerkers dan niet hoeven te reizen. Kijk bij BHV In-company cursus voor meer informatie

Heeft u vragen of wilt u gewoon meer weten ?

Of wilt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen?

Of mail naar: info@safety1.nl

Of bel: 040 845 10 43 / 06 54 20 73 94 ( Bij calamiteiten )