Ontruimingsplattegrond

Safety First Brandbeveiliging biedt u de hulpmiddelen die u in de eerste 15 minuten van een brand kunnen helpen de gevolgen voor personen en goederen te minimaliseren. Een ontruimingsplattegrond van je gebouw is een onmisbaar onderdeel als het gaat om de veiligheid voor je werknemers, je bezoekers en jezelf.

Safety First Brandbeveiliging ontwerpt professionele ontruimingsplannen i.c.m. overzichtelijke ontruimingsplattegronden die voldoen aan de geldende wetgeving, regelgeving en normen.

Vanuit onder andere de arbeidsomstandighedenwet is de werkgever verplicht zorg te dragen voor de veiligheid van zijn medewerkers, bezoekers en anderen in zijn gebouw. Bij een calamiteit wordt een effectieve ontruiming georganiseerd door je bedrijfsnoodorganisatie (bedrijfshulpverleners). Aanwezigen moeten zich snel in veiligheid kunnen brengen via een veilige vluchtroute.

Op de ontruimingsplattegrond wordt de kortste vluchtroute aangegeven, een duidelijke plaatsbepaling met “U bevindt zich hier” en de veiligheidsmiddelen zoals de blusmiddelen, brandslanghaspels en EHBO materialen worden ingetekend. De basis voor het maken van de ontruimingsplattegronden zijn de actuele bouwkundige tekeningen van je gebouw. Indien noodzakelijk kunnen wij je bestaande plattegronden ook updaten.

Heeft u vragen of wilt u gewoon meer weten ?

Of wilt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen?

Of mail naar: info@safety1.nl

Of bel: 040 845 10 43