Inbraakbeveiliging

Naast onze diensten voor brandbeveiliging, kunt u bij ons ook terecht voor het beveiligen van uw woning c.q. (bedrijfs)pand.

U wilt veilig kunnen wonen. Ontspannen thuis zijn of zorgeloos op reis gaan. Dit is mogelijk wanneer u kunt vertrouwen op een goed en professioneel beveiligde woning of (bedrijfs)pand. . Safety First inbraakbeveiliging realiseert dit voor u. Wij bieden u een totaal plaatje aan op het gebied van beveiliging door onder andere een complete beveiligingsinstallatie voor u te installeren.
Hiermee zult u ongewenste gasten buiten de deur houden. Een draadloos alarmsysteem voor binnen en buiten waarschuwt wanneer iemand uw domein betreedt.

Als u kiest voor een inbraakinstallatie verzorgt door Safety First Brandbeveiliging, bieden wij u een lage instapprijs incl. montage en een meldkamerabonnement tegen absolute bodemprijs. Dus laat u niets in de weg staan, vraag ons vrijblijvend om meer informatie of advies.

Meldkamer

Safety First Inbraakbeveiliging is als partner aangesloten bij de meldkamer van Alarm Meldnet. Alarm Meldnet is een onafhankelijke Particuliere Alarmcentrale (PAC) dit jonge bedrijf werkt uitsluitend met de nieuwste technologieën uit de markt om u als klant de beste dienstverlening mogelijk te bieden.

De permanent bemande meldkamer met goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers, waakt dag en nacht over personen en eigendommen en zal bij elke melding adequaat en doeltreffend te werk gaan. Hierdoor kunnen wij u de kwaliteit, klantvriendelijkheid en professionaliteit bieden die u als klant wenst en verdiend.

Persoonlijk beveiligingsplan

Safety First  Inbraakbeveiliging maakt een totaal plaatje op maat en bieden geen standaardoplossingen: geen enkel huis is hetzelfde. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een persoonlijk beveiligingsplan op. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw beveiligingssysteem aan al uw eisen voldoet en dat uw woning of bedrijfspand professioneel en optimaal is beveiligd.

Heeft u vragen of wilt u gewoon meer weten ?

Of wilt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen?

Of mail naar: info@safety1.nl

Of bel: 040 845 10 43 / 06 54 20 73 94 ( Bij calamiteiten )